Om oss

Ditt val vid bredbandsutbyggnad

Om oss

Med våra många års erfarenhet i branschen kan vi leverera fibernät av högsta kvalité.

Vad vi utför

Nordisk Service & Installation AB (NSI) har på kort tid blivit en av de ledande och mest kompletta aktörerna på den svenska marknaden för bredbandsutbyggnad! Vi är ett företag som specialiserat oss på bredbandsutvecklingen. Företaget grundandes 2006 med en ledning som har stor erfarenhet inom telekombranschen. Vi har kompetensen, maskinerna och resurserna att ta på oss an de mest utmanande uppdragen när det gäller alla typer av fibernät. Vår styrka är att allt från projektering och schaktning till fibersvetsning och driftsättning sker av oss på NSI, vilket borgar för stabilitet genom hela projektet från början till slut.

Stadsnät, fiberförening eller fastighetsägare? Kontakta oss om ni är intresserad av att bygga ett kostnadseffektivt nät av hög kvalité så tar vi fram den perfekta lösningen för just Er.

about

Samarbeten

Vi samarbetar med våra kollegor på Dalboreddens Åkeri AB och Nordisk Schakt Infrastruktur AB där vi tillsammans har lång erfarenhet i branschen och löser alltid uppdragen smidigt och professionellt. Vi samarbetar och utför uppdrag åt kommuner, bredbandsleverantörer, fiberföreningar och kollegor i branchen.

Låt oss arbeta tillsammans

Sätt igång redan idag

Vänta inte med att höra av dig. Vi eftersträvar alltid högsta kvalitet i våra arbeten och har ett nära samarbete med våra kunder.

Hör av dig nu